#Alle Kan Kode

Apple har lavet et kursus i programmering for absolut begyndere

Og jeg vil gerne undervise dig

WWDC moscone center

Blev introduceret til WWDC 2016

I 2016 lancerede Apple Playgrounds til ipad, som kunne hjælpe børn fra 3-5 skoleklassetrin at komme i gang med at programmere.

Sidenhen har de udvidet programmet og har nu lavet et kursus materiale fra slut folkeskole, gymnasiet og frem. Så alle nu kan lære at kode.

Se mere omkring Apples koncept på denne side hos Apple

47 Lektioner og 5 apps

Apple har udgivet en lærebog der rummer 47 lektioner som leder en absolut nybegynder i programmering frem til at kunne programmere 5 forskellige apps.

Forudsætningerne for at kunne lære at programmere er primært at du har modet og lysten til at kaste dig ud i det, og naturligvis at du har en Mac computer da man bruger xcode værktøjet fra Apple til at programmere i.

Med bogen har Apple også udgivet et komplet instruktør kit, der følger bogen og gør det muligt for en faglære at undervise dig i at programmere.

 

Bliv undervist på bidblog

Ja det er min plan. Apple har lavet et vanvittigt godt materiale, og jeg har over 20 års erfaring som professionel softwareudvikler og har undervist de sidste 2 år på bidblog.dk så selvfølgelig vil jeg sprede glæden og undervise dig i Apples fantastiske materiale her på bidblog.dk

Live 2 vejs kommnikation

Som at være der selv, næsten.

Til WWDC 2017 keynoten brugte vi noget software til at lave en live dækning. Dette software er så godt at jeg vil anvende det til at undervise dig i Apples officielle uddannelses materiale for begyndere.

Det betyder at du kan side hjemme og deltage som sad du i et klasselokale.

Vi kan tale sammen med almindelige tale, og vi kan dele skærm, så vis du feks har noget du gerne vil vise mig som læren, kan du dele din skærm og vise alle andre i klassen hvad det er du bakser med.

Det eneste det kræver er at du har et web kamera, sådan et er indbygget i iMac og i macbooks. Og skulle du bruge en mac mini, så kan du anvende et logitec webcam i stedet.

Software er utrolig nem at anvende, så nem at jeg vi til WWDC 2017 live dækningen inviterede gæster med i vores live dækning, og vi var så heldige at vi faktisk fik besøg af Jonas, som uden videre fik det til at fungere.

Det er det tætteste vi kommer på faktisk at være i samme lokale, så du kan få den hjælp af mig du har brug for mens du lærer at programmere swift, og bygger dig en ny fremtid som App Programmør.

Facebook gruppe

For at i kan spare med hinanden er der, ud over at i får adgang til udvikler sparring,  oprettet en facebook gruppe som i kan sparre med hinanden i. Det er en lukket gruppe men du kan søge om deltagelse i den også selv om du ikke deltager på kurset.

Eneste forbehold er at emner i gruppen skal overholde gruppens formål.

FAQ

Lær at programmere software

Apples officielle kursusprogram

kun 129 kr pr måned