Generelle oplysninger

bidblog.dk ejes og bestyrres af
bonest v/Henrik Gregersen
Gl. Vejlevej 12
8721 Daugård
CVR: 29345589
Tlf: 36 987 985

Nedenstående handelsbetingelser relaterer sig til brugen af bidblogs webshop som findes på websiden: bidblog.dk
Betingelserne dækker de services og ydelser som formidles via webshoppen.

Det er kun muligt at handle på webshoppen ved at der samtidig oprettes en brugerprofil på bidblog.dk. De oplysninger du afgiver i forbindelse med oprettelsen af profilen anvendes kun for at du kan anvende de services du køber.

bidblog.dk har ikke adgang til dine betalingskort oplysninger. Disse administreres og holdes af den betalingsformidling service som bidblog anvender til at håndtere betalingen.

1. Varer på bidblog

Bidblog har primært fokus på at lære dig at programmere på Apples platform. Derfor sælges der primært adgang til online digitalt indhold herunder kurser på bidblog.dk

Alle priser er inklusiv 25% moms, og der sælges udelukkende til kunder placeret i Danmark.

Adgang til kurser, og digitalt materiale er personligt og må ikke deles.

2. Betaling

på bidblog.dk kan der betales med:

Visa kort
Mastercard
Apple Pay

Kortbetalingerne formidles via stripe.com, som også håndtere abonenementsbetalinger og ratebetalinger.

Hvis du køber et abonnement bliver beløbet automatisk trukket på dit kreditkort af Stripe så længe dit abonnement er aktivt.

Hvis du betaler i rater, er du blevet faktureret det fulde beløb, men raterne trækkes automatisk på dit kreditkort via Stripe.

Ved køb af online medlemsskaber, online kursus eller andre online abonnementer hæves pengene omgående af stripe og du får umiddelbart derefter automatisk adgang til det materiale du har købt adgang til.

Har du ikke et betalingsmiddel der fungerer med Stripe, kan du kontakte mig og vi kan aftale en eventuel manuel bankoverførsel fra din netbank. Dette giver dig dog ikke automatisk adgang, da jeg er nød til at validere at jeg har modtaget din betaling før jeg kan aktivere adgangen til det materiale / medlemsskab du har købt adgang til.

3. Abonnementer og rate betalinger

Hos bidblog.dk kan du tegne abonnement på adgang til digitalt indhold. Har du købt et abonnement (dvs hvor betalingen opkræves periodevis) kan du selv opsige dit abonnement fra din brugerprofil. Eller du kan kontakte bidblog.

Hvis du opsiger eller afmelder dit abonnement mister du samtidig adgang til det digitale materiale omgående.

Ved køb, hvor købet betales i flere rater, er der ikke tale om et abonnement der opkræves periodisk. Du er blevet faktureret det fulde beløb, men betaler i rater. Her kan du ikke opsige dine rate betalinger, da der er tale om en rate betaling af et fuldt beløb, og ikke et løbende abonnement.

Adgangen til materialet er personlig, og må ikke deles med andre.

4. Fragt

Materialet der sælges på bidblog.dk er digitalt og leveres digitalt, derfor opkræves der ikke noget fragt ved handel på bidblog.dk

5. Fortrydelsesret

Bemærk at fortrydelsesret ikke eksisterer ved erhvervskøb, men udelukkende ved forbruger køb.

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, gældende fra dagen efter du har betalt for din ordre.

Hvis du ønsker at gøre brug af din fortrydelsesret skal du kontakte bidblog via https://bidblog.dk/kontakt

Fortrydelsesretten forudsætter at du ikke har tilgået materialet, da der er tale om digitalt indhold som ikke kan returneres. En forudsætning for at benytte sig af det digitale materiale er at du har accepteret dette.

Hvis du har købt adgang til digitalt materiale via et abonnement, skal du være opmærksom på at fortrydelsesretten bortfalder såfremt det ikke er den første opkrævning af abonnementet du fortryder, da du har haft adgang til materialet i fortløbende abonnementsperioder.

Har du i forbindelse med købet haft en forudgående prøveperiode eller har fået adgang til materialet i form af en rabat der har givet dig gratis adgang, bortfalder fortrydelsesretten ligeledes, da du har haft adgang til det digitale materiale i prøveperioden.

6. Tilbagebetaling af købsbeløbet

Har du fortrudt dit køb og har du betalt med kreditkort, refunderes beløbet via stripe.com, tilbage til det kreditkort du har anvendt ved din bestilling.

Vær opmærksom på at Stripe.com har en ekspeditionstid på op til 10 dage. Dette er ikke noget bidblog kan gøres ansvarlig for.

Har du betalt med bankoverførsel eller på en anden manuel aftalt metode, aftales der en bankkonto som beløbet tilbagebetales til.

7. Reklamation

Købeloven giver 24 måneders reklamationsret på mangelbehæftede fysiske varer.

bidblog.dk forhandler ikke fysiske varer.

8. Ophavsret

bidblog.dk forbeholder sig sin ophavsret til materialet udgivet på bidblog.dk
Materialet må ikke vidergives, kopieres, formidles eller viderdistribueres uden skriftlig tilladelse fra bidblog.dk

9. Håndtering af persondata

De personlige data du afgiver på bidblog.dk i forbindelse med et køb vidergives ikke til tredjepart, og der registreres ikke personfølsomme oplysninger.

Som registreret bruger hos bidblog.dk har du jf persondataloven ret til at gøre indsigelse mod registreringen og ret til indsigt i hvilke oplysninger der er registreret om dig.

bidblog.dk anvender cookies til statistik via Google Analytics, samt til at håndtere funktioner på siden, som tilmelding til nyhedsbreve, push notifikationer, login mm. Se evt. https://bidblog.dk/om/cookie-politikken/

10. Forbehold / Ansvarsfraskrivelse

bidblog.dk (bonest) tager forbehold for tryk / tastefejl, eventuelle ændringer af afgifter eller gebyrer, tekniske fejl og udsolgte pladser til kursus.

Revideringer.

Sidst revideret d. 31/12-2019