Cookie og persondata politik

Privtlivspolitik – indsamling og anvendelse af persondata

I det følgende beskrives de forhold der anvendes hos bidblog for indsamling og anvendelse af persondata.

Behandling af persondata – samtykke

Når du tilmelder din e-mail enten i form af et køb fra siden, tilmelding til webinar, eller tilmelding til et nyhedsbrev, giver du samtykke til at bidblog må kontakte dig pr. e-mail med nyhedsbreve og tilbud.

Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Dette kan du gøre enten ved at benytte linket der findes i bunden af disse e-mails, eller ved at kontakte bidblog og oplyse at du ikke længere ønsker at modtage nyhedsbreve og tilbud.

Tilbagetrækning af samtykke til nyhedsbreve og tilbuds e-mails tilbagetrækker ikke samtidig samtykke til behandling af dine persondata der er nødvendige for opfyldelser af kontrakt.

Behandling af persondata – opfyldelser af kontrakt

I forbindelse med køb hos bidblog har du indtastet en række persondata, herunder særligt:

  • Dit navn / firmanvn
  • Din adresse
  • Din e-mail adresse
  • Dit telefonnummer
  • CVR-nummer
  • Dine betalingsoplsyninger.

Disse personoplysninger behandler bidblog i forbindelse med ekspederingen af dit køb, der er nødvendigt for at bidblog kan opfylde vores del af handlen, samt regnskabsmateriale, skal ifølge lovgivningen gemmes i 5 år.

bidblog behandler din e-mail adresse og oplysninger om dine køb, indtil det ikke længere er relevant, for at kunne levere dine abonnementer / medlemskaber og andre digitale varekøb.

Behandling af persondata – kommentar systemet

Når skriver kommentarer på bidblog, indsamler vi de data, som vises i kommentarformularen, og også den besøgendes IP-adresse og browserens user agent string for at hjælpe med at opdage spam.

En anonymiseret streng som er oprettet ud fra din e-mailadresse (også kaldet et hash), kan leveres til Gravatar tjenesten for at se om du bruger denne. Gravatar tjenestens privatlivspolitik er tilgængelig her: https://automattic.com/privacy/. Efter godkendelse af din kommentar, vil dit profilbillede være synligt for offentligheden sammen med din kommentar.

Din e-mail adresse gemmes også, så du kan modtage et svar i e-mail hvis en anden bruger skriver en kommentar til din kommentar.

Datasikkerhed

Uanset om bidblog behandler dine persondata med henblik på opfyldelsen af en kontrakt eller på baggrund af dit samtykke, vil bidblog altid behandle dine persondata sikkert og fortroligt i overensstemmelse med glædende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet når dette formål er opfyldt eller ikke længere er relevant.

Bidblog anvender tredjeparter til behandling af:

  • Dine betalingsoplysninger – Stripe
  • Håndtering af nyhedsbreve via e-mail – Mailchimp
  • Håndtering af hendvendelser via chatten – Convertfox
  • Scanning af bidblog for malware og hacking forsøg – Malcare

Der er indgået databehandleraftaler med disse databehandlere, hvilket er vores garanti for at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine persondata.

Oplysning, indsigelse, ændring dataportabilitet og sletning.

Du kan altid kontakte bidblog for at få oplyst, hvilke persondata bidblog har. Dette kan ske ved at du kontakter bidblog på nedenstående adresse eller via kontakt formularen.

Er der fejl i vores oplysninger, kan du bede om at få dem rettet, og du kan bede om at få data udleveret i et almindeligt format (dataportabilitet)-

Ønsker du helt at blive glemt

Såfremt du helt ønsker at blive glemt skal du kontakte bidblog, hvorefter en manuel proces med sletning af dine profil data vil blive udført inden for 14 dage.

Vær opmærksom på at i sådanne tilfælde mister du også adgang til eventuelle abonnementer, medlemskaber der forudsætter at du har en aktiv konto på bidblog.

Du vil dermed miste adgang til det digitale materiale du har købt adgang til.

Ønsker du at klage

Ønsker du at klage over behandling af dine persondata, kan dette ske til Datatilsynet, på adressen Borgergade 38,5, 1300 København, telefon 33 19 32 00 email: dt@datatilsynet.dk

Cookie politik

Introduktion

Når du besøger bidblog indsamles der oplysninger om dig, i cookies. Cookies er tekst filer som gemmes på din computer. Der er ingen personlige oplysninger gemt i cookies og de kan ikke indeholde virus.

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil bidblog ikke fungere optimalt for dig og der kan være indhold du ikke kan få adgang til.

Har du medlemskab til en af de forskellige aftenskole programmer på bidblog, vil du ikke kunne få adgang hvis du sletter eller blokere for cookies, da log ind og log ud funktioner anvender cookies.

Formål med cookies på bidblog

  • At gemme dine indstillinger og gemme nødvendig data for at bidblog kan fungere
  • Trafikmåling og statistik
  • Målretning og frekvensstyring til brug for bidblogs annoncering

Reklamefri

Bidblog er reklamefri og der gemmes ingen reklame cookies fra reklamenetværk.

Tredjeparter med adgang til at sætte cookies.

bidblog.dk anvender cookies fra følgende tredjeparter

  • Google Analytics
  • Facebook
  • Convertfox (Chat)

Udgiver og kontakt

Websitet ejes og publiceres af:

bonest / v. Henrik Gregersen

CVR: 29345589
Gl. Vejlevej 12
8721 Daugård
Telefon: 36 987 985

Email: Klik her for kontakt formular