Cookie og persondata politik

Nedenfor finder du bidblogs cookie og persondata politik

Introduktion

Når du besøger mit website indsamles der oplysninger om dig, som udelukkende bruges til at håndtere websidens funktioner og forbedre indhold på hjemmesiden.

Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet.

Nedenfor har jeg uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Reklamer og annoncer

Bidblog.dk er reklamefri, og der indsamles ikke informationer til brug for reklamenetværk. Der anvendes dog google analytics til indsamling af statistik.

Cookies

Websitet anvender ”cookies”, det er en tekst fil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer.

Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. (Se vejledning her)

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil bidblog ikke fungere optimalt for dig og der kan være indhold du ikke kan få adgang til.

Har du medlemsskab til en af de forskellige aftenskole programmer på bidblog, vil du ikke kunne få adgang hvis du sletter eller blokere for cookies, da log ind og log ud funktioner anvender cookies.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

  • Youtube
  • google analytics
  • convertfox

Services der sætter cookies og hvad de anvendes til

Google analytics sætter en cookie, og anvendes til brugsstatistik. Formålet med brugen er at jeg har en chance for at kunne se hvilke områder der interesserer mine læsere, så jeg kan forbedre disse områder og levere mere.  Jeg ville foretrække ikke at skulle anvende google analytics da google ved for meget om os som brugere, men det er det værktøj der er mest tilgængelig lige nu.

Convertfox, er en kommunikations service, som gør at jeg den kommunikation jeg holder med dig som bruger bliver bedst mulig. Når du bruger bidblog.dk får du mulighed for at chatte med mig hvis du har et spørgsmål og dette chatsystem er leveret af convertfox. Convertfox softwaren anvender også cookies for at kunne fungere.

Personoplysninger

Denne sektion handler om hvordan bidblog håndterer persondata.

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter dig af bidblog.dk indsamles og behandles en række sådanne informationer.

Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig et nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Der indsamles og behandles typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (statistik via google analytics).

I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden:

Navn, telefonnummer, e-mail, adresse, cvr nummer og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Betalings oplysninger gemmes ikke hos bidblog men håndteres af Stripe.com

Chat og kommunikation håndteres af convertfox og chat data gemmes hos convertfox.com

Sikkerhed

bidblog har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål med persondata

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvendes oplysningerne til at optimere sidens services og indhold, og chat og kommunikation for at kunne give dig den bedste personlige service.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, opsamles bla af google analytics. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, siden behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig.

Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske ved kontakt til bidblog.

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:

bonest / v. Henrik Gregersen

CVR: 29345589
Gl. Vejlevej 12
8721 Daugård
Telefon: 36 987 985

Email: Klik her for kontakt formular