#Alle Kan Kode

Apple har lavet et kursus i programmering for absolut begyndere

Og jeg vil gerne undervise dig


WWDC moscone center

Blev introduceret til WWDC i 2016


I 2016 lancerede Apple Playgrounds til ipad, som kunne hjælpe børn fra 3-5 skoleklassetrin at komme i gang med at programmere.

Sidenhen har de udvidet programmet og har nu lavet et kursus materiale fra slut folkeskole, gymnasiet og frem. Så alle nu kan lære at kode.

Se mere omkring Apples koncept på denne side hos Apple

47 Lektioner og 5 apps​


Apple har udgivet en lærebog der rummer 47 lektioner som leder en absolut nybegynder i programmering frem til at kunne programmere 5 forskellige apps.

Forudsætningerne for at kunne lære at programmere er primært at du har modet og lysten til at kaste dig ud i det, og naturligvis at du har en Mac computer da man bruger xcode værktøjet fra Apple til at programmere i.

Med bogen har Apple også udgivet et komplet instruktør kit, der følger bogen og gør det muligt for en faglære at undervise dig i at programmere.  


Bliv undervist på bidblog​

Ja det er min plan. Apple har lavet et vanvittigt godt materiale, og jeg har over 20 års erfaring som professionel softwareudvikler og har undervist de sidste 2 år på bidblog.dk så selvfølgelig vil jeg sprede glæden og undervise dig i Apples fantastiske materiale her på bidblog.dk

ibook fra apple. En lærebog til et 47 lektioners langt programmeringskursus for begyndere.

Live 2 vejs-kommnikation

Live zoom vindue

Som at være der selv, næsten.​

Til WWDC 2017 keynoten brugte vi noget software til at lave en live dækning. Dette software er så godt at jeg vil anvende det til at undervise dig i Apples officielle uddannelses materiale for begyndere.

Det betyder at du kan side hjemme og deltage som sad du i et klasselokale.

Vi kan tale sammen med almindelige tale, og vi kan dele skærm, så vis du feks har noget du gerne vil vise mig som læren, kan du dele din skærm og vise alle andre i klassen hvad det er du bakser med.

Det eneste det kræver er at du har et web kamera, sådan et er indbygget i iMac og i macbooks. Og skulle du bruge en mac mini, så kan du anvende et logitec webcam i stedet.

Software er utrolig nem at anvende, så nem at jeg vi til WWDC 2017 live dækningen inviterede gæster med i vores live dækning, og vi var så heldige at vi faktisk fik besøg af Jonas, som uden videre fik det til at fungere.

Det er det tætteste vi kommer på faktisk at være i samme lokale, så du kan få den hjælp af mig du har brug for mens du lærer at programmere swift, og bygger dig en ny fremtid som App Programmør.

Facebook gruppe​


For at i kan spare med hinanden er der, oprettet en facebook gruppe som i kan sparre med hinanden i. Det er en lukket gruppe men du kan søge om deltagelse i den også selv om du ikke deltager på kurset.

Eneste forbehold er at emner i gruppen skal overholde gruppens formål.

Alle kan kodes facebook gruppe

FAQ

Det foregår en gang om ugen med 1 times undervisning hvor vi følger Apples udviklingsplan, hvor jeg uddyber de emner du ikke forstår fra Apples udviklings materiale.

Det foregår online i den specielle undervisnings software jeg har omtalt ovenfor.

Hvis du gerne vil lære at programmere, og du har brug for hjælp til at lære det og ikke bare selv kan lære det fra en bog, og du ikke er bange for engelsk så er det noget for dig.

Bogen er på engelsk, men jeg oversætter materialet der bruges i klasse undervisningen til dansk, og jeg underviser også på dansk.

Hvis du giver dig selv tid til det kan alle lære at programmere.

Men intet kommer uden arbejde. Apple beskriver selv i sit kursusmateriale at du som kursist skal regne med at bruge 200 til 250 timer på at lære materialet.

Og de anbefaler 45-60 minutters undervisning efterfulgt af 30 minuttes arbejde med øvelserne i materialet. Så regn med at du som minimum skal invistere 1-2 timer ugentligt i at lære at programmere.

Ja absolut, du kan downloade lærebogen gratis til ibooks og begynde at læse i den allerede i dag.

Så bliver det muligt at gense undervisningen som video på bidblog.dk, men det anbefales at du har mulighed for at deltage online i klassen.

Jeg ønsker at lære så mange som muligt at programmere på Apples fantastiske platform.

Prisen variere fra sæson til sæson, og for 2020 gælder der en sæson pris som giver adgang til undervisning og materialet til og med 31/12 2020.

Prisen vil altid være slået op på siden hvor du kan tilmelde dig. (se nedenfor)

Så længe du har et abonnement så længe kan du deltage i klasse undervisningen og tilgå optaget materiale mm.

2020 sæsonen løber fra Januar 2020 til December 2020

Du er altid velkommen til at kontakte mig, og skriv dig på mail listen nedenfor, så ved jeg du er interesseret og så får du også den nødvendige information om hvordan du melder dig til med mere.

Kom i gang med at lære at programmere!

Få adgang til undervisning i Apples officielle kursusprogram, og masser af ekstra materiale.

“Everyone Can Code”