7 dage til du ser iPhone 7

Ok så fik vi den at se, den nye iPhone 7, til et fantastisk keynote event afholdt i Bill Graham Civic Auditorium, hvor Apple har afholdt mage af de seneste keynotes.

Og den magiske stemning var helt klart til stede. Vi fik set lækre produkt videoer, og der blev spillet på det store følelses klaver, som Apple er mestre i at komponere på.

De primære opdateringer

iPhone 7 og 7plus, blev opdateret med det sædvanlige mere power, og det samme skete for Apple Watch, og så fik vi nogle meget lækre designede trådløse hovedtelefoner kaldt AirPods

Meget federe kamera i iPhone

Som ventet kom der meget federe kamera i iPhone 7, men plus modellen trak det længste strå med sit dobbelt kamera.

De 2 kameraer i iPhone 7 plus modellen har hver deres brændvidde, og det gør det muligt for første gang på iPhone at skifte fra vidvinkel til portræt brændvidde.

Således kan du nu i softwaren lave en 2 gange optisk zoom, og iOS 10 udvides med nogle API’er, der gør at du kan simulere bokeh, som du kender det fra et professionelt kamera.

De udvidelser af iOS 10 kommer først senere, for Apple har holdt det helt hemmeligt.

Svøm med iPhone og Apple Watch

Med iPhone 7 og Apple Watch (serie 2) er dimserne blevet vandtætte, så du kan nu svømme med dine iPhones og med dit Apple Watch på.

Apple Watch serie 2

Og Apple Watch fik også en opgradering. Samme udseende som før, dog er indmaden blevet mere kraftig, med en dobbeltkerne cpu, og så har det nye Apple Watch fået GPS så du kan navigere og tracke motion uden at du skal have din telefon i lommen.

Motion var det helt store emne med den opdaterede version af Apple Watch som også bliver lanceret i en speciel Nike edition fokuseret på løb, samt i en flot keramisk hvid udgave.

Som en ekstra service opgradere Apple også den første udgave af Apple Watch, så hvis du køber den første udgave (som naturligvis sættes ned i pris) så får du også en dual core cpu med, dog ingen gps.

Hovedtelefon stikket

Jeg havde set meget frem til hvordan Apple ville forklare at de fjernede minijack stikket fra iPhone 7. Og det forklarede de simpelthen med, “Fordi vi har modet og fordi det er på tide” BUM det var det.

Men når nu stikket er væk så kom de selvfølgelig med en lækker trådløs udgave du kan købe.

AirPods er for lækker

Apple har designet noget ganske smukt, med deres trådløse AirPods. Lækkert frækt design, og det kan ikke rigtig forklares det skal ses, så jeg vil råde dig til at se AirPods på Apples egen hjemmeside.

Hvornår kan du købe dimserne

  • 9 september kan du forudbestille iPhone 7
  • 13 september udkommer iOS 10 og Watch OS 3
  • 16 september kommer Apple Watch serie 2 i handlen
  • Fra 16 september kan iPhone 7 leveres, også til Danmark
  • I oktober kan du købe Nike udgaven af Watch, og ligeledes leveres de nye lækre AirPods i oktober.