Endelig WWDC 2016

WWDC 2016 gav os opdateringer til alle Apples platforme.

  • iOS 10
  • MacOS Sierra
  • WatchOs 3
  • TvOs

Og så fik vi også en ny lancering af Apple Music, Swift 3 blev lanceret og vi fik en ny meget spændende app til iPad som kan lære nybegyndere at programmere og den heder Swift Playgrounds.

Og den kommer du til at høre rigtigt meget om på bidblog.

iOS 10 er en kæmpe opdatering

Det kan virke som en ligegyldighed at vi får en opdatering af iOS, for det får vi jo altid, men der er mange opdateringer under overfladen.

Jeg er holdt op med at tælle, men du vil kunne finde videoer på youtube og andre steder der viser alle de mange små ændringer.

Nu kan messenger udvides, nu kan udviklerne programmere op mod Siri, i det hele taget er iOS 10 den udgave af iOS der giver de bedste muligheder for App udviklere at lave kreative apps, der udvider og forbedre andre apps.

macOS kommer med et nyt fil system

OsX skiftede navn til macOS.

Et nyt fil system kan også virke som en ligegyldighed, men det er et moderne og effektivt filsystem der kommer til efteråret 2016 med macOS opdateringen.

Med det nye fil system vil iOS, iCloud og din desktop smelte endnu mere sammen.

Det er ikke noget du som bruger vil klappe i hænderne over, og det vil være noget du meget hurtigt tager for givet, men det vil blive endnu sødere for dig at anvende hele Apples økosystem

WatchOS 3 baner vejen for næste generation af Apple Watch

Apple har lært af de mange brugere af den første generation af Apple Watch, så den nye opdatering af WatchOS 3 er blevet betydeligt hurtigere, til afvikling af Apps, og det vil for alvorg kunne mærkes på næste udgave af Apple Watch, som måske lanceres på næste keynote

Single sign on til TVOS

En fjernbetjening er dum til at indtaste adgangskoder med, så for at gøre det endnu nemmere for brugerne kan Apple TV nu tilbyde anvende single sign on, og det vil sige at du slipper for at skulle indtaste passwords i alle de forskellige apps.

Og så er der det med Apples advokater

Efter keynoten blev Livingsmarttv’s kontaktet af youtube der havde modtaget en klage fra Apples advokater. De ville ikke have at livingsmarttv streamede Apples keynotes, og derfor har youtube lukket denne mulighed.

Derfor gik der noget tid før jeg fik opdateret denne her historie, for vi skulle finde ud af hvordan vi dækker næste keynote.

Det har vi så fundet ud af og du kan se Kenneth forklarre det i videoen nedenfor, desværre er alle de gamle videoer fra keynotes blevet fjernet på youtube. så du kan ikke gense de gamle videoer mere.

Men vi sender også næste keynote, dog på en lidt anden måde end før.