ListViews i Flutter

ListViews i Flutter

Det mest brugte view i iOS er et UITableView, eller slet og ret en List i SwiftUI, og det er ikke anderledes på Android platformen, så selvfølgelig har Flutter også en Widget der kan bruges til at vise en liste af data. Det hedder sjovt nok ListView og ikke ListWidget.

Navigation i Dart og Flutter

Navigation i Dart og Flutter

De fleste apps har flere skærmbilleder. I Swift bruger vi Segue i UIKit og i SwiftUI bruger vi et NavigationLink til at styre navigation mellem skærmbilleder. Men hvad gør vi i Flutter? Principperne er de samme. Principperne i navigation mellem flere skærmbilleder er ens mellem Dart og Swift, og så er det alligevel implementeret forskelligt….

En flutter sluppert

En flutter sluppert

Ja den er god nok. Vores sluppert vender tilbage. Denne gang er det bare en flutter som vi skal bruge til at bygge vores sluppert app i. Android Studio og Git Et flutter projekt i Android Studio er fyldt med interne referencer og konfigurationsfiler. Derfor er det ikke så nemt at flytte et Android Studio…

Integrationer del 1

Integrationer del 1

I forrige lektion fik vi opsat den server vi skal have vores app brugergrænseflade til at tale sammen med. I denne lektion skal vi have defineret alle de api kald vi bliver nød til at kode. Det gør vi ved at bruge PostMan værktøjet og dokumentationen til API’et.

Igang med SwiftUI

Igang med SwiftUI

Der er en ny stjerne i byen. SwiftUI, så dagens lys til WWDC 2019, og det er et fantastisk framework som kan bruges til at bygge brugergrænseflader til Apples platform. Og i denne lektion kommer du godt i gang med dette fantastiske framework.