Apple Tv 4, er nok landet under juletræet ved mange i 2015. Den landede også under mit juletræ, og jeg fik også lidt tid til at lege lidt med dimsen i juleferien. En af de funktioner den har fået kritik for er måden man søger på når man ikke har Siri. Jeg syns ikke det er så håbløst, og jeg vil gerne dele et lille tip med dig.

Søgning på Apple Tv 4 remoten med Siri

Apple Tv 4 blev lanceret med siri søgning. Og fjernbetjeningen har også en siri knap, og meningen er at man skal holde den nede, og tale til sit Apple TV. Men som vi alle ved så kan man ikke udføre en søgning på Apple TV 4 med siri i vores kongerige…Endnu.
I stedet vises der en søge skærm hvor man så med remoten kan bladre sig igennem en bogstavs række for at danne et søgeord.

Denne funktion har fået meget kritik i medierne, fordi man let kommer til at bladre forbi det bogstav man ønsker skal indgå i sin søgning, men jeg fandt det overraskende let hvis man leger at man bruger den gamle fjernbetjening.

Søgning på Apple TV 4 remoten uden Siri

Den gamle fjernbetjening havde ikke touch, men havde 4 fysiske knapper. Og når man skulle søge med den så skulle man trykke på knappen hver gang man ville hoppe et bogstav rundt i søgningen.

Den måde at søge på kan man også gøre med sin nye smarte Apple Tv 4 fjernbetjening.

 

Man skal bare ikke trykke touch pladen ned så den “klikker” man skal i stedet blot dappe med sin finger, og når man først har vænnet sig til at ræse rundt i søge rækken ved at swipe, og dappe når man skal hoppe et eller to tegn til venstre eller højre, så er det faktisk utroligt nemt at taste på Apple TV 4

Prøv det.

Similar Posts