10.13 Apples Hej Hastighed keynote

Keynote live

After Party

Nu kommer iPhone 12 på gaden. Apple 10.13 event kommer primært til at handle om præsentationen af iPhone 12, men der er nok også lidt andre ting der skal vises frem.

iPhone 12 og alle rygterne

iPhone 12 har været lækket af jeg ved ikke hvor mange rygte konger. Og det er svært at holde hemmeligt, når det drejer sig om hardware som iPhone.

Derfor ved vi også allerede nu at Apple nok vil lancere hele 4 iPhones på denne keynote.

To styks af iPhone 12 serien, og to styks iPhone 12 Pro, og Pro modellerne kommer til at vokse i størrelse.

Så hvis du har en mindre hånd, og ikke syns at store telefoner er noget for dig, ja så skal du måske overveje om du skal “nøjes” med en ikke pro model denne gang.

Men der er selvfølgelig også andre faktorer der spiller ind når det kommer til valg af ny iPhone end kun størrelsen, for den betyder jo som bekendt ikke noget vel?

Hi, speed

Apples invitation til eventen bærer navnet Hi Speed, som i Halløj hastighed eller Høj Hastighed. Og hvis det er høj hastighed der tales om, ja så kan det måske handle om at iPhone 12 i år får 5G i stedet for kun 4G.

Det kan også være at telefonen bare er piv hurtig fordi der er en ny Apple Silicon chip i telefonen, men det kan også betyde at der skrues op for skærmen, så den nu måske opdateres med 120hz i stedet for kun 60hz.

Skærm opdateringen og 5G suger en hulens masse strøm. Derfor er der tvivl om det er noget der vil blive lanceret til alle telefoner, eller kun de store. Fordi store telefoner har plads til et stort batteri.

Om det skyldes det ene eller det andet det ved vi snart.

Til musik fronten

Det er også rygtet at vi til keynote vil se et sæt hovedtelefoner fra Apple og en ny HomePod. Disse rygter har været her længe, men denne gang er de blevet forstærket af at Apple har pillet Beats navnet og HomePod ned fra deres hjemmeside, kort tid før lanceringen.

Derfor tror mange på at det er tid til at se nye enheder til at høre musik på.

Apple TV

Apple TV får måske også en overhaling, for Apple TV boksen er efterhånden nogle år gammel, og kan have lidt problemer med at lave HDR gengivelse af spil og film der streames.

Og da Apple jo for nylig har introduceret os til deres streamings tjenester som Apple TV+ og Apple Arcade, ja så kan det jo godt være at selve Apple TV boksen skal have den opdatering den efterhånden fortjener, så den også kan blive mere High Speed.

Mac med Apple Silicon

Til WWDC fik vi at vide at Apple vil lancere en ny mac med Apple Silicon inden 2020 bliver til 2021. Så derfor er det muligt at Hi, Speed titlen hentyder til at vi skal se denne mac.

Personligt tror jeg dog ikke så meget på det, da jeg tror Apple vil bruge et helt event på at fortælle verden hvor god deres Apple Silicon er, og derfor skal det ikke lanceres som et bi produkt til en iPhone 12 event.

Men alt kan ske, det kan være at den første mac med Apple Silicon bliver underspillet og lanceret som et lille ekstra nummer.

Og så er der det løse

Apple har annonceret at de kommer med AirTags, som er små tags du kan putte på de ting du ejer så du altid kan finde dem mm. Men de er ikke kommet på banen endnu.

Måske er det nu vi skal se dem, og så er der også rygtet en slags MacSafe trådløs oplader til iPhone.

Jeg hørte for nylig et interview med nogle højtstående apple folk, de talte om at de i deres laboratorier har MacSafe på deres udviklingsprodukter, for at undgå at nogle falder i ledningen og river prototyperne på gulvet.

Hvem ved måske er der mere MacSafe på vejl til os.

Det ville jeg personligt elske, hvis MacSafe fandt sin vej tilbage til bærbare Apple produkter.

Pre show og after party

På Bidblogs youtube kanal kan du finde et vores pre-show og After show live dækning.

Vi går på kl 18:30, med pre show, og starter afterparty så snart keynoten er færdig.

Spørgsmål eller feedback?

Andre historier