Skræmmende sen keynote

Preshow

Der er desværre ikke et pre show til denne keynote

Keynote live

After Party

Der er desværre ikke et after party til denne keynote

Natten mellem den 30 og den 31 oktober, holder Apple en mac keynote med titlen “Scary Fast”. Og der er ingen tvivl om at det handler om nye mac computere, for det afslører de næsten selv. Men altså sikke dog et ØV tidspunkt de sender den på.

Elefanten i rummet

Apple starter deres “live” keynote kl 01.00 dansk tid. Og normalt holder vi altid et preshow og en efter fest fordi vi elsker at lave det.

Men vi elsker også vores nattesøvn.

Så derfor er der denne gang ikke noget pre show, og en efter-fest ja det bliver der måske tid til, men ikke så aktuelt lige efter keynoten som vi normalt holder det.

Jeg lover ikke noget, vi får at se om der sker så meget at vi simpelthen bliver nød til at lave en live stream hvor vi diskuterer hvad Apple havde af skræmmende nyt.

Det handler om mac.

Når man ser event præsentationen på apples hjemmeside, så ser man et Apple logo der transformeres om til det ansigt du finder på dit macOs finder ikon.

Apple event logo der ændrer sig fra et apple logo til et finder ansigt

Det hele på en mørk baggrund, og så er undertitlen “Scary Fast” altså skræmmende hurtig.

Så der er ingen tvivl om at dette event kommer til at handle om nye mac computere.

Men hvilke mac computere er der så tale om?

Jo mit gæt går på macbooks og imacs.

Macbooks fordi det er den mest populære mac computer der sælges, og iMac’s fordi det efterhånden er noget tid siden vi har set en opdatering af iMac computer linjen.

Sidst vi så en opdatering af iMacs, så vi en farvelade af nye imacs, og der har ikke været en opdatering af iMacs selv da Apple lancerede deres M2 processor.

Nu går foventningerne så på at Apple har en M3 processor de vil vise os, og at den er Skræmmende hurtig.

Det er den helt sikkert også og det er da spændende at se hvor meget saft og kraft Apple kan få ud af en ny M3 processor. Også selv om vi denne gang nok skal se det på “bagkant”

FaceId på macbooks, er det nu?

Det har jeg ønsket mig lige siden Apple lavede en “notch” på deres Macbooks. Hvis du har prøvet at bruge en Windows laptop med Windows Hello, så ved du hvor fantastisk, det er at computeren selv håndterer det med login, passwords osv.

Så jeg vil klappe i mine små hænder hvis jeg, når jeg får set keynoten, spotter faceId på Macbooks eller iMacs.

Kunne der mon være andet end mac på tapetet?

Det tror jeg ikke, men det kan ikke udelukkes. En ny opdateret Apple TV skulle være på trapperne, og Apple fokuserer mere og mere på at få Gaming på deres platforme. Men når indbydelsen så tydeligt viser et ikon som du ser hver eneste dag på macOs, ja så er det nok kun Mac det handler om.

Også selv om Apple for nylig lancerede en ny Apple Pencil til deres USB enheder, så tror jeg ikke at Apple vil hive en kanin op af hatten og introducere Apple Pencil til macOs.

The most precious thing that we all have with us is time

Steve Jobs

Men altså keynote tidspunktet? kl 01.00, ja der sover vi.

Men kom tilbage til artiklen her. Det kan være der kommer et efter show i nær fremtid…. Hvis vi altså ikke bliver for bange for keynoten.

Muhaaa haaa haaaaa

Spørgsmål eller feedback?

Andre historier