Far Out – keynote

Keynote live

After Party

September keynote er iPHone og Apple Watch tid, og måske nogle nye AirPods. Men denne gang kalder Apple eventet for Far Out, men hvad kan det mon dække over.

Far out iPhone

Vi ved at vi skal se en stribe nye iPhones, både de almindelige og de Pro modeller. Men hvad kan det være der er Far out ved de nye iPhones.

Den oplagte Far Out ting er at de nye iPhones får indbygget en form for Satellit kommunikation, så du kan kommunikere via satellitter på steder hvor der ikke er den bedste dækning.

Men kræver det en ny iPhone? Ikke ifølge SpaceX og T-Mobil, der den 25 August 2022 havde en keynote hvor de annoncerede at de i nær fremtid ville gøre det muligt for helt almindelige mobil telefoner, at kommunikere via SpaceX’s star link.

Du kan læse mere om det, samt se præsentationen på space x’s blog

Så hvis det ikke kræver speciel hardware, ja så er det vel næppe det der er far out.

Onde rygter vil naturligvis påstå at det er leveringstiden eller prisen der er far out, men lad det ligge.

Det kan selvfølgelig også være kameraet der er så meget bedre at det kan fotografere far out i galaksen. Det vil selvfølglig ikke være første gang at det er kameraet der er den store opdatering.

Er det watch der er Far out?

Vi ser nok det nye Apple Watch 8, og måske et helt nyt Apple Watch Pro.

Pro skulle dække over et nyt design hvor uret er mere fladt og har flade kanter, modsat nu hvor et Apple Watch har runde kanter.

Udseende betyder noget for et ur er et smykke og samtidig en form for beklædning, men jeg tvivler dog på at det er designet der er Far Out.

En ny censor der eksempelvis kunne måle blodtryk, eller blod sukker ville være Far Out. Tænk hvis diabetikere ikke skulle stikke sig selv for at måle blodsukker, eller hvis man kunne undgå at tage en manchet på og sidde helt stille for at måle blodtryk.

Se det ville være far out, men når det kommer til en ny censor, så er det nok i virkeligheden en der kan måle din temperatur, og give dig en notifikation hvis din temperatur er Far Out.

Er AirPods Far Out?

Ja måske. Måske er det et helt nyt design, måske er Spatial Audio meget mere Spatial. Ja så spatial at det lyder som noget fra en anden verden?

Hvem ved, ja det gør vi alle lige om lidt.

Spørgsmål eller feedback?

Andre historier