9.15 tiden flyver og hvad har Apple fundet på

Keynote live

After Party

Apple plejer at lancerer iPhones og Apple Watch ved deres september keynote. Men i år er intet som det plejer, og rygterne ryger i alle retninger. Uanset rygter så ved vi snart hvad der sker.

Live dækning er heller ikke som det plejer

Inden jeg kommer til selve rygterne, så vil jeg lige informere om hvad der er ændret med live dækningen. Normalt dækker jeg det altid live sammen med mine gode venner, og vi laver normalt et pre show på en time, og et efter show når vi er blevet klogere. Og efter showet bliver nogle gange lidt langt.

Denne gang er jeg alene om at dække det live, fordi gutterne er ude på en opgave og den var aftalt før Apple inviterede verden til keynote.

Fordi jeg er alene bliver live dækningen reduceret lidt. Jeg går på med et pre show kl 18.25 som slutter seneste kl 19.00 og efter keynoten går jeg på live en halv time hvor jeg vender hvad jeg mener har de største betydninger.

Vær med på lidt sjov

Når jeg nu ikke har gutterne med live, så har jeg brug for inspiration fra jer. Derfor har jeg forberedt et lille spørgeskema (kun 2 spørgsmål) og det kunne være helt fantastisk hvis du er med på spørgen og udfylder det.

Det er helt anonymt, og det gør ikke ondt.

Du finder spørgeskemaet ved at klikke her

Og nu til keynoten

Hvis der er nogensinde har været rygter om hvad Apple laver så er det i den grad tilfældet til denne keynote. Der er sågar nogen der påstår at Apple har en afdeling til at sprede falske rygter.

Derfor vil jeg ikke engang komme med et bud på hvad vi kommer til at se (faktisk vil jeg gøre det live ud fra de besvarelser jeg har modtaget) og i stedet vil jeg bare konstatere at det er et vildt år for Apple

Vi ved vi skal se et Apple Watch, vi ved vi skal se nye iphones, vi ved vi skal se ipads, vi ved vi skal se en Mac med Apples egen silicon som blev lovet til WWDC.

En ting er sikkert det bliver sindssygt spændende.

Nå ja og så er det i øvrigt anden gang at Apple også streamer live eventen på youtube.

De sendte også WWDC keynoten, og her skulle verden lære om Apple Silicon, det var vigtigt at alle så med dengang og det er det åbenbart også igen

Spørgsmål eller feedback?

Andre historier