Bidblog skal til service fordi du fortjener det

Jeg har mange planer og projekter på vej på bidblog, og jeg har også fortalt dig om dem, men det hele er trukket ud for jeg er løbet ind i tekniske inkompatibilitet mellem de enkelte komponenter jeg bruger på bidblog. Så det er tid til at friske det hele op, så jeg kan leve op til de emner jeg har lovet dig.

Til dig fra bidblog

Jeg vil gerne give dig et sted hvor du kan lære en masse god programmerings kultur. Ikke blot lære at programmere, men at lære at programmere så dine programmer får en struktur, så softwaren holder år efter år.

Gennem mange års professionelt arbejde med at udvikle software, er jeg efterhånden kommet til den konklusion at moderne software er som en gammel bil. Det skal hele tiden smøres og justeres før det overhovedet kan køre.

Det har selvfølgelig givet mig brød på bordet i over 20 år, fordi det er fast arbejde at holde alle mulige IT systemer i luften, men det er ikke specielt tilfredsstillende at systemer er sårbare og kan bringes ned med en enkelt opdatering.

Apple er anderledes

Apple er anderledes. Hos Apple er kvaliteten af softwaren i centrum, og Apple er de eneste i markedet der har den vinkel.

Det betyder ikke at Apple er de eneste der kan lave noget godt, men Apple har en struktur i deres programmer og i deres værktøjer, som hele tiden bliver forstærket og forbedret.

Når jeg arbejder med Apples platforme, så oplever jeg ikke at jeg hele tiden skal justere og ændre bare for at holde maskinen kørende.

Det er derfor jeg er glad for Apple og det er derfor jeg vil brede den programmeringskultur ud for dig.

Hvad har jeg lovet dig

Jeg har lovet at tage enkelte programmerings emner op i noget jeg kalder kodebider.

Jeg har også lovet dig at vi skal lave en app sammen. At lave software er ikke kun at skrive kommandoer i et programmeringsværktøj, der er mange andre evner du skal have som software udvikler.

Og den bedste måde at lære noget på er ved at arbejde med det. Derfor har jeg annonceret at vi skal lave en App sammen.

Jeg vil også lave mere mere aftenskole undervisning til de kommende mørke aftener.

Og så har jeg lovet dig at jeg vil klippe aftenskolen Programmering for begyndere op i et video kursus der var opdelt i små enkelte emner i stedet for at du skal se samtlige 3420 minutter af aftenskole undervisningen.

Udviklersparingen

Udviklersparing har krævet en masse arbejde fra min side.

Den korte historie er at jeg har skiftet systemet ud 3 gange fordi der var tekniske problemer mellem de enkelte systemer som bidblog anvender.

Desværre er der opstået et seriøst problem hvor det system der nu anvendes til udviklersparingen konflikter med at jeg overhovedet kan lave online kursus.

Så jeg er nød til at skifte systemet ud. Endnu en gang. SUK!

Layout system til hjemmesiden konflikter også

Og for at det ikke skal være løgn så konflikter selve layout systemet jeg anvender også med et kursussystem, så det visuelle system til bidblog skal også udskiftes.

På tide at ryde op

Så derfor er der ikke så meget at gøre end at starte forfra med en hel del systemer som jeg har bygget bidblog op af. Sådan er det også at være software udvikler. Om igen igen og igen.

Hvad betyder det for dig

For det første betyder det at bidblog det næste stykke tid kommer til at se lidt anderledes ud, og noget vil se ud som om det er væk, men det kommer tilbage igen.

Ændringerne vil bane vejen for en kursus sektion, så jeg kan lære så mange som muligt at programmere og udvikle stabile systemer. Det første kursus som bliver tilgængeligt er et støtte kursus til Swift Playground til iOS 10. Materialet er ikke klar endnu, men du vil kunne følge mens jeg gør det færdigt ved at klikke på Lær at programmere med Swift Playgrounds.

Og så skifter jeg igen systemet ud til udviklersparing, og forhåbentlig er det sidste gang det kommer til at ske.

Og selvfølgelig mere live undervisning

Ændringerne skal også bane vejen for mere live undervisning, og jeg glæder mig til at lave mere indhold i stedet for hele tiden at skulle justere og smøre bidblog.

Men som sagt, det skal være skidt før det bliver godt, så undskyld jeg roder men jeg ryder i virkeligheden op.

Vi ses på den anden side, og har du spørgmål så tøv ikke med at kontakte mig, eller smid en kommentar nedenfor.

Andre historier