Hvis din iPhone crasher hvert 30 sekund

Hvis du ikke har opgraderet til iOS 11.2, kan du opleve en sær fejl hvor din iPhone laver en blød genstart hvert 30 sekund. Problemet skyldes notifikationssystemet til lokale notifikationer. Problemet er rettet i iOS 11.2, men før du opdatere skal du have løst problemet med at din iPhone crasher.

Skulle til at stille vækkeuret

Jeg oplevede problemet ved at jeg skulle stille vækkeuret. Ja jeg ved godt man ikke bør bruge sin mobil som vækkeur, men skyd mig det gør jeg.

Da jeg gik ind for at stille vækkeuret, kom jeg ikke ret langt før der pludselig var en spinner midt på skærmen i nogle sekunder og så genstartede min telefon.

Og der gik ikke lang tid før jeg fandt ud af at det skete ca hvert 30 sekund, uanset hvilken app jeg var inde i.

Og da jeg jo SKAL bruge mit vækkeur så var der ikke andet at gøre end at løse problemet midt om natten, for jo jeg var vågnet på sofaen hvor jeg burde have slumret i min seng.

1. Slå alle notifikationer fra

Problemet opstår i notifikationssystemet efter den 2 / 12 – 2017.

Derfor kan du løse problemet ved at gå ind under indstillinger og vælge meddelelser.

Her skal du vælge hver eneste app der står på listen og slå notifikationer fra for appen. Fortsæt indtil din telefon holder op med at genstarte hvert 30 sekund.

Der er ikke nogen nemmere måde at gøre det på, der er ikke nogen generel, funktion der slukker for alle notifikationer så du skal gennem alle dine apps indtil problemet forsvinder.

Telefonen skal være holdt op med at genstarte før du fortsætter.

2. Opdater til iOS 11.2

Problemet skulle være løst i denne version. Lige nu er min telefon ved at opdatere via et USB kabel forbundet til iTunes, og jeg tænkte at jeg lige så godt kunen give tippet videre imens.

Om det er nødvendigt at tage en fuld sikkerhedskopi først ved jeg ikke, men jeg valgte den gamle sikre model hvor jeg forbandt telefonen via USB og tog en lokal sikkerhedskopi først.

Jeg valgte denne løsning for at være sikker og ja jeg tog også en sikkerhedskopi lokalt til min computer først.

Har du ikke problemet og du ikke har iOS 11.2

Hvis du ikke har problemet og du ikke har opdateret til iOS 11.2, så skynd dig at opdatere. Du kan nemlig løbe ind i problemet hvis en af dine apps vil bruge notifikationssystemet, og det her er en træls ting at bøvle med kl 2:41 hvor jeg burde sove sødt i min seng.

 • HJÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆLP
  jeg har iso 11.4.1og min mobil genstarter hvert 30 sekund ligemeget hva jeg gør ved den??? Hva skal jeg gøre???+

  • Hej Mikkel

   Hvilken iPhone har du? Jeg kan se på nettet at du ikke er alene om denne oplevelse, og nogle påstår at det er batteriet der er årsag til at din telefon genstarter.

   Hvis du har en ældre telefon, kan du prøve at gå ind under indstillinger / Batteri og vælge Batteritilstand (beta)

   Her vil du kunne se såfremt dit batteri er slidt ned og skal skiftes.

 • Hej, jeg har en iPhone 6 (brugt) og den genstarter hele tiden, igår gjorder den det kun da den ikk var til opladning men har lige oplevet at den gør selvom dem er til opladning, jeg har lige opdateret min tlf til iOS 12.1.4 jeg har ikk den med 11. Har slået alle medelser og indtil videre har den ikk genstartet , gør det noget speceil hvis jeg har iOS 12.1.4 og ikk den med 11?

  • De problemer der var, da jeg skrev denne artikel, hørte til på iOS 11. Jeg vil tror at disse problemer ikke burde være årsagen til at din iPhone der kører ios 12 genstarter.

   Jeg har ikke selv haft problemet siden, men der er nogle grundlæggende ting du kan forsøge for at rette problemet, og så er der naturligvis også den mulighed at der er noget fysisk galt med telefonen.

   Af de ting du kan gøre, er at opdatere dine apps til seneste udgave. Nulstille din telefon via indstillinger / Generelt / Nulstil alle indstillinger.

   Men det vil nok være en super god ide hvis du har en backup inden du nulstiller da alle dine kontoindstillinger og apps indstillinger mm ryger sig en tur. Det er forfra med opsætningen. Og husk selv om det er en tommelfingerregel man kan forsøge, så ER det ikke sikkert at det løser et problem.

   Som jeg skrev ovenfor, det kan jo faktisk også være der er noget galt med telefonen, som kræver en tur forbi et værksted.

   Og så i øvrigt, giver Apple ofte en rigtig fin support hvis man ringer til dem.

   Håber dine problemer bliver løst

   /Henrik

 • Andre historier