Keynote med overflod af æbler

Preshow

Der er desværre ikke et pre show til denne keynote

Keynote live

Der er desværre ikke et live show endnu

After Party

Apple har inviteret til keynote, med over 300 forskellige kreative Apple logoer. Keynoten afholdes hos Brooklyn Academy of Music, og forventes at komme til at handle om kreativitet i form af nye iPad Pro modeller samt nogle nye Mac computere.

Kun Apple ved det, men vi har jo hørt

Hvad vi rent faktisk kommer til at se på keynoten, det er der nok kun ganske få der ved. Men vi har hørt rygter, også nogle Apple selv har skabt.

Apple har nemlig fortalt Bloomberg, at man ville lancerer en billigere MacBook der skal erstatte MacBook air serien, og at denne vil vi se i 2019. Og de har også selv fortalt at der kommer en ny Mac mini.

De har dog ikke officielt bekræftet det før i morgen.

Og så ved vi også at det er på tide med nye iPad pro modeller, og måske ligger der noget helt uventet og venter der.

De mange kreative logoer er sikkert tegnet på iPad Pro

Apple har selv lavet over 300 forskellige logoer til dette event. Mange af dem kan du se på billedet ovenfor, og Apple har også selv deltaget på Adobe konferencen der for nylig er overstået, hvor det blev annonceret at Adobe vil lancere en fuld udgave af PhotoShop programmet til Apples iPad.

Så noget tyder på at de iPads vi kommer til at se, er små kraftige computere som vil være i stand til at bruge til grafiske opgaver. Og det vil være oplagt at Adobe også deltager til keynoten.

Formegentlig er dette dødsstødet til de mange tegneplader, som anvendes rundt omkring til billedredigering og grafisk arbejde.

Det vil naturligvis kræve at de nye iPad pro modeller også kan bruge en Pencil, og mon ikke vi også får en ny Pencil at se til de nye iPad Pro modeller.

Der er nemlig et helt lavpraktisk problem med de eksisterende pencil, og det er at der er ingen steder man kan gemme dem sammen med sin iPad.

Desuden rygtes det at de nye modeller vil have en USB C port. Om det så skal erstatte lightning stikket eller ej vil vi snart få at se.

Brooklyn Academy of Music – Så må der da være noget med musik.

Det ligger i kortene. Siden Apple har rykket deres event til New York City, til selve det legendariske Brooklyn Academy of Music, så må der være nogle nyheder inden for musik

Det er måske på denne keynote at vi får de rygtede airpods 2, og måske de rygtede Apple brandede hovedtelefoner.

Et eller andet ved musikken vil vi nok få at se.

Ingen læk, så vi kan blive overrasket

Men det der gør det ekstra spændende, er at vi ingen læk har set. Apple har alle chancer for at overraske os alle sammen.

Og alene derfor glæder jeg mig til at følge keynoten. Det kan meget vel ende med at blive årets keynote fra Apple.

Bemærk tiderne.

Fordi keynoten afholdes i New York, så starter den allerede kl 15.00 dansk tid. Og da det er midt i arbejdstiden for de fleste af os, så har vi denne gang valgt ikke at køre et pre-show og et afterparty.

Keynoten må du selv nyde hvis du har mulighed for det, og så kan du se med kl 20.00 hvor vi går live med et afterparty. Dette nogle timer efter det hele er afviklet, men det skyldes praktiske årsager når nu Apple har valgt at holde keynote på sådan et skævt tidspunkt i forhold til normalen.

Spørgsmål eller feedback?

Andre historier