Live stream af keynotes i ny facebook gruppe

Jeg elsker Apples keynotes, og jeg har også en hel sektion på Bidblog der handler om apples keynotes. Jeg er altid med i en gruppe som live streamer fra Apples events, og det bliver jeg ved med men vi får et nyt hjem.

Livestream på facebook

De sidste 2 keynotes har vi lavet en event til hvor vi har live streamet i livingsmart erfaringer facebook gruppen.

Denn er for nylig skiftet fra at være en lukket gruppe til at være en åben gruppe, og i forbindelse med det skifte har, vi der plejer at lave live streamingen, valgt at flytte streamingen til en nye facebook gruppe.

Velkommen til Del Dine Dimser

For at sikre at vi har et fast sted at streame fremover når Apple holder keynotes har teamet bag aktiviteterne lavet sin egen facebook gruppe så der fremover er ro over hvor det kommer til at ske.

Del Dine Dimser, er en facebook gruppe som ikke kun holder sig til Apple segmentet, men også dækker andre områder.

Det er en gruppe der er målrettet at du deler din glæde og erfaring med de gadgets der fylder noget i din hverdag.

Apple er også leverandør af gadgets og derfor vil vi også livestreame vores Apple events der.

Hvorfor er det vigtigt at det er en lukket facebook gruppe

For os er det vigtigt fordi vi hellere vil lave indhold målrettet de mennesker der gerne vil være med i fælleskabet. De gange vi før i tiden live streamede på youtube, der blev vi overvældet med spam fra specielt udenlandske med kiggere.

Vi vil hellere have at det er et dedikeret og engageret publikum frem for at det er et publikum med en anden agenda.

Derfor ønsker vi at gruppen skal være lukket.

Er det svært at blive medlem af gruppen?

Nej absolut ikke, du ansøger bare og så bliver du formegentlig godkendt. Du kan også oprette dine venner, hvis de skal med i gruppen, og så vil administrator teamet formegentlig godkende dem.

Er der stramme regler i gruppen?

Nej det er der heller ikke, vi ønsker at der er højt til loftet, og os der administrerer gruppen har aftalt at der altid skal 2 administratorer der skal godkende hvis der skal ændres noget drastisk.

Vi ønsker en levende og aktiv gruppe som deler erfaringer med dimser og som har interessen for at følge med i de store produkt lanceringer der sker hvert år på nettet.

Velkommen om bord.

Du melder dig til lige her

Andre historier