Du kan også gøre som Bent hvis du tør

Bent Lundgreen deltog på Sæson 1 af programmering på aftenskole. Og bagefter kastede Bent sig ud i at lave en App som de manglede i den virksomhed hvor Bent er projektleder. Jeg tog en snak med Bent om hans oplevelse som nybegynder programmør og om hvad tankerne var med hans App.

Bents App er et klassisk eksempel

Bent fortæller i vores samtale hvordan han har arbejdet omkring de mange forskellige problemer han løb på, og har koncentreret sig om at få de enkelte stumper til at virke en ad gangen.

Og det er et klassisk eksempel på software udvikling. Man bryder en problemstilling ned i mindre bider og fokusere på en af dem.

Masser af ting der kan laves i appen

Og software bliver aldrig færdigt så der er masser af ting der kan laves i appen, og der er meget der kan laves om og bygges ud, og det er præcis det vi skal gøre i sæson 2 af programmering på aftenskole.

Bent har været så venlig at “donere” appen til aftenskolen og det giver os mulighed for at løse en masse realistiske opgaver som vi kommer til at lære meget af.

Jeg live streamede samtalen, men der var en hel del teknisk fnidder så jeg har klippet det ud og lavet en mere venlig v-log ud af det i stedet.

Andre historier