Uddannelses keynote – Apple tager på udflugt

Preshow

Der er desværre ikke et pre show til denne keynote

Keynote live

Der er desværre ikke et live show endnu

After Party

Der er desværre ikke et after party til denne keynote

Apple er taget på besøg på “The Lane Tech College Prep High School” i Chicago, og der afholder de så en keynote. Den sendes ikke live, men optages og kan ses bagefter. Men drengene og jeg går selvfølgelig sammen og laver en live keynote ud af det.

Pressen er inviteret

Og det betyder at alle journalister der er inviteret live blogger. Og disse blog dem følger vi naturligvis mens vi taler om hvad der sker på selve keynoten.

Hvad forventer jeg der vil ske

Det er en keynote om uddannelse, og den afholdes på et teknisk gymnasie, så jeg har faktisk forventning om at der kommer nogle nyheder omkring Apples programmeringsundervisningsmateriale (det var et uhyggeligt langt ord).

Og det passer mig jo fint da jeg via min fordanskning af Apples “Everyone Can Code” program, som jeg naturligvis kalder for Alle Kan Kode, måske får nogle nye værktøjer som jeg kan tage med i min undervisning og dermed lære nogle flere at programmere på Apples platform.

Får vi nye produkter?

Vi får måske en ny ipad, og selve invitationen til eventen tyder også på at Apple Pencil måske kommer i en opdateret udgave. Men jeg forventer ikke de store tekniske nyheder til denne event. De store nyheder får vi nok til WWDC som starter den 4 juni 2018, og det skal jeg nok komme tilbage med mere info om.

Vi dækker det live

Vi dækker det live, i Del Dine Dimser facebook gruppen, og hvis du vil se med der skal du bare søge om at blive medlem. Det koster ikke noget.

Spørgsmål eller feedback?

Andre historier