Ja du kan modtage Apple Pay i din butik

Nets Dankort app burde komme på app store lige om lidt. I mellemtiden er jeg i gang med at gøre konens butik klar til at kunne modtage Apple Pay, så hvis du vil se hvad der skal til for at en butik kan modtage Apple Pay allerede i dag, og før bankerne har fundet ud af hvad der skal ske med Swipp så se med her. 

Selv om du ikke endnu (da dette blev skrevet) kan lave en aftale med din bank om at betale med Apple Pay i Danmark, og selv om det sikkert tager flere år endnu, så er det muligt for turister at betale med Apple Pay i Danmark.

Du har måske også redet med på den kortvarige bølge, hvor du kunne oprette et MasterCard i England, og dermed få en konto du kunne indsætte penge på, for derefter at løbe ned i Netto og købe en sodavand med Apple Pay.

Som du husker så varede det kun nogle dage og så virkede det pludselig ikke mere.

Den løsning jeg unboxer i denne video, den kan Nets ikke kontrollere og den virker stadig, så udenlandske turister kan godt betale med Apple Pay i Danmark.

Under alle omstændigheder kan de købe blomster i min kones butik 🙂

Hvad koster Apple Pay

Jeg kommer også ind på hvad det faktisk koster for en butik at modtage kort betalinger i dag, og jeg tror du vil blive overrasket hvis du går og tror at det er gebyr frit at betale med Dankort.

Intet er gratis, og butikkerne tager den omkostning og putter den på de varer du køber. Så der er ingen grund til at frygte at Apple Pay bliver anderledes.

Jeg undskylder på forhånd længden af denne video.

Og i dag er problemet helt væk

Siden jeg skrev denne artikel, og lavede videoen, ja der er Apple Pay heldigvis blevet helt almindeligt at modtage i butikker, og det er også blevet frit tilgængeligt blandt forbrugerne.

Andre historier