Unleashed af macbook pro.

Keynote live

After Party

Så er det tid til nye hurtige MacBooks, med Apples egne processorer i. Rygterne har været at nu skulle Apple bringe MacBooks tilbage til fordums tid, men tror vi nu også på det.

Skrevet på bagkant

Jeg plejer at annoncere keynote eventen før tid, men denne gang havde jeg ikke tid til det, så det du læser nu er skrevet på bagkant, altså efter at produkterne er lanceret. Så denne gang kommer du ikke til at læse om hvad jeg tror der kommer, men et par ord om de MacBooks der kom.

De nye MacBooks

Apples primære lancering var 2 ny sæt macbook pro. En macbook pro og en macbook pro max. Forskellen på disse MacBooks er primært hastighed, skærm og pris. Og ja de har fået et ordentligt hak på prisen op ad.

Til gengæld har de nye MacBooks fået flere porte, HDMI udgang, SD kort læser, ja sågar så vi en tilbagekomst af MagSafe. En teknologi som Apple aldrig skulle have fjernet, for det fungerer bare godt på en macbook, og det er rart at vide at hvis du snubler i ladekablet, så bliver din computer ikke smidt på gulvet.

Alt i alt fik vi nogle rigtig fine MacBooks, hvor prisskiltet er skruet et hak op ad.

Der var også lidt til lyd

HomePod mini blev lanceret i nogle nye farver, AirPods blev lanceret i en ny model der minder om en pro udgave men uden gummi dutter, og så kom der et nyt entry level Apple Music abonnement i USA.

Siden Apple har lanceret disse produkter skulle Apples HomePod være på vej til Danmark med dansk siri. Vi får at se hvordan det er når de kommer til salg i Danmark.

Gense eller genhør eventet

Du kan finde en lyd udgave af vores live dækning som podcast i iTunes, og du kan også gense det på youtube.

Spørgsmål eller feedback?

Andre historier