Velkommen til iPhone 13

Keynote live

After Party

Så er Apple klar med deres California Streaming keynote, hvor vi forventer at se mindst iPhone 13 og Apple Watch 7. Det hele sker tirsdag d. 14/9 og du kan se med, før under og efter keynoten

iPhone 13

iPhone 13, forventes at blive en opdatering af de kendte iPhone 12. Rygte møllen er ude med de sædvanlige emner og af disse vil jeg lige kort liste hvilke her

  • Mindre Notch
  • Bedre kamera
  • 120 hz display
  • Noget satellit telefon noget

Af rygterne er det den sidste jeg syns er interessant. Jeg forventer ikke at Apple pludselig smider en satellit telefon på markedet, men det skulle være første gang at vi ser en iPhone med Apples egn modem hardware.

Apple købte for nogle år tilbage Intels modem division, samt 2000 medarbejdere, og iPhone 13 bliver første telefon hvor vi kommer til at se hvad disse 2000 medarbejdere kan præstere hos Apple frem for Intel.

Det kan meget vel blot være en forbedret 5G chip der ikke får den store omtale, men det kan også være at Apple giver den gas med at fortælle hvor god deres kommunikationshardware er i forhold til Qualcom som de har været nødsaget til at bruge indtil nu.

Og det kan meget vel være at de så vil blære sig med noget satellit funktionalitet. Men jeg tror mere på at de vil vise hvor mere effektiv deres egne chips er i forhold til tidligere i forbindelse med strømforbrug, at de så på grund af dette kan introducere et 120 hz display i telefonen.

Noget som Apple måske er de sidste til at gøre.

Apple Watch 7

Forventligt vil vi også få et nyt Apple Watch. Rygterne går på at designet bliver anderledes, at det bliver mindre rundt og får mere skarpe kanter.

Personligt glæder jeg mig mere til at se om der er nye sensorer i det nye ur. Vi har tidligere fået sensorer der kunne måle EKG samt ilt indhold i blodet, og til WWDC 2021 blev det afsløret at Apple arbejdede på blodsukker i deres sundheds api.

Det blev ikke slået stort op, men stod som en lille fodnote på nogle af deres live slides.

Om det så betyder at Apple Watch 7 bliver det første Apple Watch der kan hjælpe diabetikere til at holde øje med blodsukkeret uden at skulle stikke sig selv, ja det er specielt interessant.

iPad mini

Der rygtes også at vi får en iPad mini lanceret. Denne enhed har været uden opdateringer længe, så det er sandsynligt at vi vil se en opdateret iPad mini.

Men det er også muligt at det bare er et rygte, og fokus er iPhone 13 og Apple Watch, fordi der i øjeblikket er leveringsproblemer på chips.

Leveringsproblemer på chips

Fordi der var et tank skib der satte sig på tværs af Suez-kanalen, og fordi vi har været igennem den globale Corona Pandemi, så er der leveringsproblemer inden for stort set alle vare fronter.

Derfor er det ikke sikkert at Apple vil lancere så mange produkter, af den simple grund at de ikke kan få dem ud over disken og ud til forbrugerne.

De kan med andre ord komme til at love mere end de kan holde, så selv om der er flere ting som vi venter på så er det muligt det bliver en meget kort keynote.

Spørgsmål eller feedback?

Andre historier