Du ved om dit dankort skal bløde lige om lidt

Så er der under 10 timer, til du ved om dit dankort kommer til at bløde en ny iPhone eller et nyt Apple Watch 2. Glæder du dig til at se det? jeg gør og jeg giver dig et bud på hvad jeg ser frem til inden for de næste 10 timer. 

iPhone 7 er kendt og alligevel

Vi ved næsten alt om iPhone 7, og så ved vi alligevel ikke noget som helst. For selv om du stort set har kunnet læse alt om designet og forventningerne, så er der alligevel altid lige en krølle som pressen og bloggerne ikke har kunnet forudsige.

Hovedtelefon stikket – hvordan vil de sælge den

Apple er blevet meget til grin over at iPhone 7 ikke har et stik til det analoge headset, så den glæder jeg mig meget til at se hvordan de vil sælge den til masserne.

Hvilken historie vil de fortælle os som får os til at tænke, “JA SELVFØLGELIG, det giver god mening”

Personligt mener jeg det er en god ting. Det analoge stik er en gammel teknologi, som fylder i telefonen og som aldrig bliver så støjfri og ren i lyden som den lyd der kan dannes digitalt.

Ja det har charme, med lidt støj og knas, men digital lyd gør det også muligt for at styre lyden i software.

Så som software mand ser jeg frem til det.

Watch 2 – Knækker de nøden med Watch 2

Og så ser vi forhåbentlig Watch 2, og jeg glæder mig til at se om de har knækket nøden til hvorfor vi skal købe watch 2.

En ting er sikkert, de er blevet så meget klogere over hvordan vi bruger et smart watch, så det kan næsten kun blive bedre.

Vi ses kl 18

Vi starter vores live stream kl 18, og husk du skal selv sørge for at åbne Apples stream ved siden af vores, men jeg har samlet links til livestreams lige her.

Vi ses

PS. Apple Streamer Fra Bill Graham Civic Auditorium, og det plejer de kun at gøre når de har noget vigtigt at lancere.

Andre historier